Happy day

Denna dagen har varit SÅÅÅÅÅ BRA!! Har fått reda på 4 prov vilket bara låg i A & B nivå, vilket jag är väldigt nöjd med, med tanke på allt som hänt de senaste månaderna. Efter skolan drog jag till gymmet med Moa och vi körde grymmaste ben och rumppasset någonsin, mina ben skakar när jag skriver detta typ en timme efter så är riktigt nöjd med dagens pass, eller hela dagen i stort egentligen. FLERA DAGAR SOM DESSA TACK 
(Imorgon/ övermorgon kommer ett inlägg jag skrivit på länge ut, så kom tillbaka) Pussen 
0 kommentarer

Mysmåndag

Idag har jag gjort 2 prov, åkt hem för att äta och sedan har jag spenderat resten av kvällen med min älskade Moa. Så dagen har faktiskt varit väldigt skön (pga proven gjorda) och bra (för jag fick umgås med världens bästa), måndagar är inte så dåliga ändå! 


0 kommentarer

Helgen har bestått av...

Dans, dans och åter dans. Vi har haft uppvisningar och övningar hela helgen, vilket har varit både roligt och jobbigt. Känslan att stå på scenen är oslagbar men samtidigt tar det mycket på krafterna att öva torsdag, fredag, lördag. Jag är så otroligt glad över att få dansa med dom underbara personerna som finns i min dansgrupp, dom gör det ännu bättre (att det ens går) att dansa. Eftersom vi haft fullt upp me detta hela helgen så har jag inte kunnat uppdatera men nu är jag tillbaka riktigt igen! 
0 kommentarer