Måndagar är inte så dåliga ändå

Hej! 
Idag så har jag varit i skolan, köpt nya träningskläder och dragit ett pass med Sofia, det jag skrivit om. Var inte riktigt som vi tänkt oss men vi får ge det en ärlig chans. Idag har många framsteg hänt och jag känner att livet bara blir bättre och bättre, hur härligt? 


0 kommentarer

Unbroken

Var och kollade bio ikväll, Unbroken. Vilken film!!! Tipsar den verkligen till er. Den har så mycket handling både på och mellan raderna, blev otroligt inspirerad faktiskt 


0 kommentarer

Jag lovar

Det kommer bli bra, jag lovar. 
Dina tårar kommer sluta rinna någongång, jag lovar.
Du kommer skratta igen, jag lovar. 
Det jobbiga kommer gå över, jag lovar.
Smärtan du känner nu är bara tillfällig, även om det känns som att den ska vara föralltid. Även att det känns som att hela ditt inre bara är trasigt och helt utom räddning så kommer det bli helt. Du kommer en dag att känna dig hel.Tro mig. Man börjar på en smärttröskel vid 100 och just nu kanske den ligger där. Men en dag kommer det kännas lite lite, pyttelite bättre och då kanske den ligger på 98, senare 95. Efter några månader kanske den är på 5. Ge det tid. Förändringar sker inte över en dag, smärta försvinner inte över en natt. Det måste hända saker ibland för att vi ska lära oss, det är så livet fungerar. Ibland måste det ske sämre saker för att vi ska uppskatta det bra. Det kommer bli bra, dina tårar kommer sluta rinna, du kommer skratta igen och det jobbiga kommer gå över, jag lovar. 


0 kommentarer