Svenskafilmning

Dagen har spenderats hos Sofia där vi spelade in instruktionsfilm om hur man lagar pannkakor till svenskan. Efter typ 3 filmer har vi blivit ett ganska bra filmteam, haha.. Har iallafall varit sjukt roligt 

2 kommentarer

Allt handlar om inställning

Har inte varit så aktiv pga att det hänt massor i mitt liv och jag inte har någon motivation till så mycket längre, men försöker så gott jag kan att uppdatera här så en egoboost sitter ju inte fel, bloggen kanske inte kommer handla så mycket om hur mitt liv ser ut i allmänt nu men kommer skriva av mig mycket och så, så hoppas att ni fortsätter läsa ändå. Första blir lite personlig, men enjoy eller nåt 

Bestämmer du att något är omöjligt så är det omöjligt. Bestämmer du att du är osäker så är du det. Bestämmer du dig för att lyckas så lyckas du. Allt är upp till DIG. 

Jag har varit en väldigt negativ person under dom senaste åren vilket har dragit ner mig, mina vänner och min familj. Jag hade inte insett det, hur negativ jag var vilket gjorde att jag ofta misslyckades. Inte för att jag inte kämpade, utan för att jag inte trodde på mig själv när jag kämpade. Jag förlorade massor av nära och underbara personer för att jag inte uppskattade nuet, det som finns här. Framförallt så förlorade jag mig själv. Jag kan inte komma ihåg en enda gång jag sa något bra om mig eller gillade något med mig under dom senaste åren. Jag var fast i dåtiden och försökte blicka framåt, vilket ledde till att jag bara gick back. 
Vår SO-lärare hade träffat en man som sa "Om du står med ena benet i dåtiden och andra i framtiden, så pissar du på nutiden" och det är verkligen tänkvärt. För du är ju här, idag, vilket betyder att du klarat av alla hinder som har kommit med ditt liv och det är fantastiskt.
Du är fantastisk. 

Låt dåtiden lära dig, nutiden förbättra dig och framtiden belöna dig. För så länge du kämpar för att vara den allra bästa versionen av dig själv så kommer du alltid att belönas av att bli bättre, starkare och lyckligare. Jag menar inte att det kommer vara lätt och problemfritt, men du är värd att kämpa för. Glöm inte det. Ta råd av nära, lyssna på andra, lyssna på dig själv, inspireras, motiveras, våga hoppas, våga älska, våga visa, var stark, utvecklas och framförallt ta hand om dig själv. 

Jag insåg inte förrän för bara några veckor sedan hur jag låtit saker påverka mig negativt och hur mycket jobbiga och tråkiga saker det lett till. Så jag bestämde mig för att lära mig av det gamla istället för att låta det hemsöka mig och få mig att må skit, att utvecklas och kämpa mig igenom alla svårigheter jag möter. Trots att det är en lång väg att gå och även om man snubblar och tappar hoppet ibland så är det värt det. Jag är värd det. Du är värd det. 

Ta några steg tillbaka och njut av livet. Njut av att älska, njut av dom stunder då du skrattar så du får ont i magen, njut när du får det betyget du ville ha på provet. Titta dig själv i spegeln och boosta dig själv istället för att ge dig själv en massa negativa kommentarer. Du klarar det och jag tror på dig. 

Kämpa för det du älskar. Kämpa för det du vill ha, även om du kanske inte kan kämpa på det sättet du vill. Utmana dig själv. Om det är värt att kämpa för, hittar du andra vägar, du kanske lyssnar till någon annan och även om det gör så oerhört ont i dig så fortsätt kämpa. 

Du är bäst och så är det bara 


0 kommentarer